Ervaringen

 

 

Foar ús wie it tige wichtig dat wy in kraamhulp krije soeden wermei we in klik hieden.

Hoe moai wie it dat we tiidens it swanger wêzen al besite krigen fan Marieke, úse kraamhulp to be! Foar ús fjilde it hiel goed om foarôf al kennis te meitsjen, alle winsken troch te praten en alfêst te witten wa ús yn die tige wichtige wike bystean mocht. Tydens de kraamtiid beskikten wy tydelik oer lytse wenromte. Mei in peuter en in 'verse' baby, soeden je sizze dat je gau lêst fan elkoar krije soeden, sa op elkoar pakt. Mar niks wie minder wier! Marieke wie der at we har nedich hieden, mar koe sich ek hiel goed op de eftergrûn hâlde as dat moast. Marieke hat absoluut each foar de kraamfrou, jout fijne tips, en skeakelt hulptroepen, sa as in lactatiekundige, yn at dat nedich is. Hiel fijn wieden ek de korte lijntjes, eefkes via de app wat freegje of witte litte. Sa fijn! Ynmiddels is úse dochter alwer 3 moanne. Mar mei Marieke is der nog steeds kontakt. Al is it alinnich mar om ús pronkje nog eefkes te showen; super bliid dat it sa kin!

Bedankt Marieke!

Voordat het avontuur was begonnen hadden we al contact, dat vonden wij erg fijn.

Tien dagen lang ben jij bij ons geweest om voor ons te zorgen. Tijdens het intake gesprek was er direct een klik en daarna hadden we nog contact via de app. Voordat het avontuur was begonnen hadden we dus al contact, en dat vonden wij erg fijn. Ik was 41+2 en was er al behoorlijk klaar mee. De fijne en vrolijke appjes kon ik goed gebruiken. In de kraamweek stelde je ons gerust, hadden we persoonlijke gesprekken, gaf je veel advies, huishoudelijk was het spik en span en je maakte ons huisje gezellig en sfeervol. Op de bezoekmomenten wist je om te gaan met jong en oud.

Je bent een super kraamverzorgster!

Ze stond op ons te wachten toen we thuiskwamen uit het ziekenhuis.

Ze stond op ons te wachten toen we thuiskwamen uit het ziekenhuis.

Wat waren wij blij met haar! Marieke is een echte vakvrouw! Ze is een expert in de borstvoeding, ze helpt je verschillende voedingshoudingen aan te oefenen en heeft veel tips als het niet helemaal soepel op gang komt. Ze heeft ons veel geleerd over het badderen, kruikjes en verdere verzorging van de baby. Ondertussen hield ze het huis lekker schoon en de was zodat ik mij kon richten op de baby en mijn herstel. Marieke bedankt, mede dankzij jou zaten we tijdens onze kraamtijd op een roze wolk!
 

Marieke voelde precies aan hoe ze ons het beste kon begeleiden

We hebben kennis gemaakt met Marieke tijdens de bevalling van ons dochter. Wat was zij, samen met de verloskundige, een geweldige steun! Marieke voelde precies aan hoe ze ons het beste kon begeleiden, dat was ontzettend fijn. Het voelde direct vertrouwd, precies wat we nodig hadden op dat moment.Thuis heeft ze ons geweldig begeleid met de start van ons nieuwe leven als heit en mem. Wij hebben Marieke leren kennen als een harde werker met veel passie voor haar beroep. Ze is ontzettend lief, zorgzaam en betrokken. Ze denkt goed met je mee, neemt de tijd voor je en is heel kundig in haar werk. Als je op zoek bent naar een geweldige, lieve, zorgzame, gezellige en kundige kraamhulp dan kunnen wij Marieke Buma van harte aanbevelen! We missen haar nog steeds!

Folkert en Tine

Wij hebben onze kraamweek als heel fijn ervaren.

Wij hebben onze kraamweek als heel fijn ervaren.

Marieke is iemand met veel werkervaring en dat merk je meteen. Ze gaat heel natuurlijk mee in het ritme van het gezin.  Ook is het prettig dat ze zelf moeder is, dus ze weet uit eigen ervaring hoe het is om moeder te worden en wat daarbij komt kijken. Marieke heeft hierbij oog voor het emotionele aspect en gaat dit ook niet uit de weg. Ze probeert emoties bespreekbaar te maken en geeft ruimte om je verhaal met haar te delen. Daarnaast geeft ze concrete en praktische tips die je meteen kunt gebruiken. Al met al een hele goede en lieve kraamverzorgster!
Groetjes Jolijn